Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Carnaval


Imatge Carnestotes 2022


El Carnaval és una festa que se celebra arreu del món, és temps de disbauxa i transgressió, excessos i poca-soltades. Durant aquests dies la ciutat es transforma i la Reina Carnestoltes proclamen les Lleis del Carnaval.

L’Ajuntament de Badalona, la Comissió de Cultura de Llefià, la Comissió de Carnestoltes i la Comissió Carnestoltes de Bufalà, han estat treballant per a què un any més la ciutat gaudeixi del Carnaval. Serà un Carnaval en línia, a causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia Covid-19. La reina Carnestoltes i la seva cort, la nimfa del vi i la nimfa del mar, llegendàries, divertides i esbojarrades, presenten alegrament, lluint els seus millors vestits de gala, el programa de Carnaval, donant a conèixer la tradició de la festa a la nostra ciutat: Arribo, dijous llarder, dimecres de cendra. Un programa amb audiovisuals, tutorials, recursos i ple de sorpreses en forma de diferents col·laboracions.

Qui vulgui participar en el concurs de disfresses organitzat per la Comissió de Carnestoltes en aquesta edició, ho podrà fer fent-se una foto al costat dels 6 punts de photocall ubicats als Mercats Municipals o bé als 5 plafons de l’exposició fotogràfica ubicats al llarg del recorregut on tradicionalment es fa la rua pels carrers de Llefià. Un QR et redirigirà a les bases del concurs. Per a més informació Carnaval Badalona


Comparteix