Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Pacte per la ConvivènciaAquest Pacte és el resultat d'un procés de treball amb diferents entitats de la ciutat que es va iniciar al setembre d'aquest any i ha acabat al mes de novembre. Sense l'esforç i la implicació altruista de totes elles, no hagués estat possible.

El Pacte és un compromís amb el món associatiu i la ciutadania per garantir la convivència veïnal i preservar la cohesió social perquè cap persona pugui ser discriminada o vegi vulnerats els seus drets socials per raó d’origen, gènere, llengua, religió, orientació sexual, edat, creences i conviccions, formes de família, diversitat funcional, territori, classe socioeconòmica, ideologia o de qualsevol altre tipus, interrelacionades o no.

Aquest vol contribuir a l’enfortiment d’un marc de civisme, de convivència social i de respecte mutu entre els ciutadans i les ciutadanes de Badalona. Fomenta les relacions entre les persones, la convivència i el respecte individual i col•lectiu, tenint en compte les diversitats, impulsant així els valors que ajuden a progressar dia a dia. Es pretén fer de manera gradual, una ciutat més amable, acollidora i sostenible, per viure-hi i conviure-hi, on el diàleg i el respecte formin part del nostre comportament quotidià.

Repercussio en els mitjans de comunicacio:

Canal 3/24

La Vanguardia

Vilaweb

El Punt Avui


Notícies relacionades amb el Pacte

En aquest apartat trobareu notícies relacionades amb el Pacte per la convivència en diversitats.

Text del Pacte

Comparteix